Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

madqwert

23. 11. 2008 10:36
Paroubek táhne sociální demokracii ještě více do leva

to je hloupost, staci se podivat na pruzkumy stranickych preferenci, kde CSSD+KSCM maji takrka 60%, to jasne ukazuje, ze nekdo z teto dvojice ziskava stredove volice, KSCM to neni, takze zbyva CSSD... druha moznost je, ze je zde mnohem vetsi poptavka po levicove politice, pak ovsem paroubek nedela nic jineho, nez ze ji lidem nabizi, klasicky zakon nabidky a poptavky ;-D

0 0
možnosti
VH

Totedyne

23. 11. 2008 10:10
docela známé povídačky

Celkem stále stejné a známé odeesácké povídačky. Chybí tam snad jen tvrzení o tom, že pan Paroubek je věčně druhým vítězem.

0 0
možnosti
J

jirkaknop

23. 11. 2008 10:16
Re: docela známé povídačky

A přece jste si žádné poučení nevzal. A místo argumentů se jen snažil shodit obecným škatulkováním.

0 0
možnosti
JV

sfs

23. 11. 2008 10:00
Obtížně čitelné.

Když jsem se prokousal Vaší grafickou úpravou, a to hlavně u závorek bylo dost náročné, musím většinou souhlasit. Myslím, že slyšet Vás mluvit, nevěděl bych o čem.

0 0
možnosti
A

antizelenka

23. 11. 2008 10:09
Re: Obtížně čitelné.

díky, zkusím na sobě zapracovat

mluvit je snažší než psát:-)

0 0
možnosti
A

antizelenka

23. 11. 2008 9:43
povinnost chodit do práce

není totéž co pracovat, poptejte se jak taková "práce" za komunistů většinou vypadala - ranní kafíčko, následuje svačinka, chvilka pro vlastní melouchy, oběd, shánění v podniku "něco" užitečného pro vlastní potřebu nebo na výměnu ..... konec šichty

s heslem : kdo nekrade-okrádá rodinu

0 0
možnosti
J

jirkaknop

23. 11. 2008 9:51
Re: povinnost chodit do práce

Kdyby tak tito znalci povinnosti pracovat někdy pohlédli na ukazatel - produktivita práce. Zjistili by , že poruchová a nemoderní Škoda 120 se u nás vyráběla cca 5x déle , než ve vyspělých zemích ( o kvalitě nemluvě). 

0 0
možnosti
MC

sualk

23. 11. 2008 9:27
Nemohu s vámi souhlasit v tomto tvrzení:

" Bohužel se komunistický režim na nás podepsal velmi silně, 40 let komunistického výplachu mozků a teroru udělal ze spousty lidí bezpáteřní jedince, kteří se bojí narovnat a stát na vlastních nohou ". Problém je totiž v něčem jiném, protože kdyby tu ten komunistický režim trval i třeba pouhý rok nic by se nezměnilo u občanů, kteří mají páteř pokřivenou již svou výchovou. Doba režimu na to nemá vliv. Dá se to pojmenovat, jako chápání lupiče a vyžírky měnícího se až na vraha. Vzhledem k tomu, že jsou pohldlní a líní vědí, že sami nic moc nedokáží, proto raději budou parazitovat na úspěchu druhých i za cenu proměny v katy se lstivým úmyslem šíření hesel " třídní rovnost a sociální spravedlnost ".

0 0
možnosti
PCQ

pee choose quintana

23. 11. 2008 9:21
dalsi neuroticky vylev

pane Kulhanku, dalsi vylev vuci komunistum? copak se vam v detstvi stalo, ze na to nemuzete ani po letech zapomenout a vymyslite si zastupna temata, abyste se podival spise na sebe.

0 0
možnosti
J

jirkaknop

23. 11. 2008 9:35
Re: dalsi neuroticky vylev

Nejde o dobu před 20 lety. Jde o období 52 let demoralizace , rozkrádání , flákání a násilí na vlastních obyvatelích. A dnes, kdy titíž komunisté typu Kočárník , Dyba , Paroubek , Zeman atd. rozkrádají dál.

0 0
možnosti
ŠF

stev

23. 11. 2008 9:08
Vaše tvrzení o komunistickém myšlení není reálné

Pane, píšete, že "40 let komunistického výplachu mozků a teroru udělal ze spousty lidí bezpáteřní jedince, kteří se bojí narovnat a stát na vlastních nohou".

To je odvážné tvrzení. Nejen proto, že za komunistů příživníci seděli v base, a tedy každý musel pracovat. Především dnes už je to 20 let od pádu komunismu. To znamená, že 1/3 obyvatel nikdy komunismus na vlastní kůži nezažila. A právě v této skupině mladých lidí narozených teprve po roce 1989 jsou ti, kdož nikdy neviděli své rodiče pracovat. Teprve v řadách těchto mladých lidí je potenciální riziko, zde vzniká obrovská skupina lidí, kteří si myslí, že nepracovat je normální. Přitom jsou to lidé, kteří nikdy komunismus na vlastní kůži nezažili. 

A ještě jedna poznámka. Srovnejte přepočtené počty (na tisíc obyvatel) nezaměstnaných a bezdomovců v USA a v ČR. Zjistíte, že čísla jsou podobná, takže s komunismem žádná příčinná souvislost, která by podporovala Vaše tvrzení, neexistuje.

0 0
možnosti
J

jirkaknop

23. 11. 2008 9:32
Re: Vaše tvrzení o komunistickém myšlení není reálné

Ano , "muset" pracovat za komunizmu by mnozí rádi nastolili. Znamenalo to mít razítko v občance a flákat se. Pokud možno krást a být bez jakékoliv zodpovědnosti. To byl skutečně zářný vzor pro mladou generaci. Jinak by mne zajímalo proč tolik šťastných a pracovitých lidí emigrovalo do kapitalizmu , když tady bylo tak krásně? 

0 0
možnosti
DT

Dimitar Toškov

23. 11. 2008 8:14
Paroubek prezidentem?

Pokud se občané nevzpamatují, Chorche se klidně může stát prezidentem. Dosáhl by toho zhruba tímto způsobem, který popisuje jistý čtenář: na zvolení prezidentem České republiky stačí ve 3. kole prezidentské volby 141 hlasů. 24 senátorů a senátorek ČSSD a KSČM má dnes jistotu, že se v roce 2013 zúčastní volby prezidenta (tedy pokud se mandátu nevzdají či nezemřou). Proběhnou-li parlamentní volby v řádném termínu, je pravděpodobné, že levice získá pohodlnou většinu. Střízlivým odhadem počítejme, že ČSSD a KSČM získají dohromady 106 mandátů. Za této situace by se s velkou pravděpodobností ustavila vláda ČSSD buď s „tichou“, či dokonce přímou podporou KSČM... Levice by tedy disponovala pro prezidentskou volbu před senátními volbami v letech 2010 a 2012 sto třiceti jistými hlasy. Na prezidentskou většinu by jí chybělo 11 mandátů.

0 0
možnosti