Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
A

antizelenka

3. 12. 2009 17:02
kouzlem nechtěného

se v původu vedle sebe tyčili i transparenty - bojkotujte cizácké supermarkety-- a hned vedle- chceme stejné podmínky v EU:-P

0 0
možnosti
Č

čibab

3. 12. 2009 10:12
ach synku

Pan Kulhánek se vyjadřuje k problému o kterém evidentně moc neví. Jistě , každý má rezervy , já i pan Kulhánek  i někteří naši zemědělci. Ale problém resortu je ve špatně vyjednaných podmínkách a slibu Špidlovy vlády, že zaručuje maximální dorovnání plateb. A chyba, že na toto není zákon. A taky v  obchodních řetězcích, které vlastní zahraniční kapitál a plní povinnost maximálně umístit zboží ze země, které patří. Je toho víc, co by měl pan Kulhánek znát, než se začne k dané problematice vyjadřovat. Do své charakteristiky napsal ušlechtilé zájmy. Jeho články mi ale připomínají díla nenávistných redaktorů z padesátých let. Jen je na druhé straně politického spektra.

0 0
možnosti
VR

varix

2. 12. 2009 23:53
A na závěr soudruzi zemědělci

předali petici přátelům z Lihového domu, kteří jim přislíbili, že jejich oprávněné požadavky v parlamentu podpoří.

No, pokud budou přátelé tyto požadavky v parlamentu projednávat se stejnou vehemencí, s jakou vyjednali příspěvek zemědělcům z fondů EU v přístupových podmínkách, tak se nemusíme o rozpočet bát.

Členové Agrární komory si oprávně stěžují, že jejich dotace z EU je podstatně nižší než ve starých zemích, ale mají nějakou divnou paměť, protože si nepamatují, kdo to tak blbě vyjednal.

0 0
možnosti
ŠB

stařec bez moře

2. 12. 2009 18:44
za socializmu bylo zemědělství

pro západ skutečně zářným příkladem. Zcelené lány nelegálním způsobem umožnili nasazení pokrokové techniky a o nasazení Agroletu si mohli na Západě tak nechat zdát. Na druhou stranu se v něm flákala spousta zbytečných lidí, kecal jim do hospodaření okres a předseda JZD mohl být vůl, jen když byl komunista. Pro ilustraci-  JZD ve vsi  kde jsem myslivcem zaměstnávalo 140 lidí, dnes na to stačí 7 pracovníků. Živočišnou výrobu nový zahraniční majitel zlikvidoval, hnůj do půdy nedává, dokonce i slámu prodává a tak je z půdy jen kotvící materiál pro kořeny rostlin, které jsou každý týden nějakou chemikálií  kropeny. 

0 0
možnosti
A

antizelenka

2. 12. 2009 19:03
Re: za socializmu bylo zemědělství

souhlas výnosy nejsou špatné, ale ostatní činnosti se zemědělstvím spojené jsou dost podprůměrné

0 0
možnosti
FS

aroneček

2. 12. 2009 18:03
Kulhánku,jsi naprostý diletant.

Vždyť naši zemědělci byli za komunistů jedni z nejlepších v Evropě,jezdily k nám delegace z jiných zemí Západu a nešetřily slovy chvály.Je vidět,že jsi zaslepený ideolgickou nenávistí-v hospodě by tě trefně pojmenovali,že jsi vůl,který ničemu nerozumí.

0 0
možnosti
A

antizelenka

2. 12. 2009 19:00
Re: Kulhánku,jsi naprostý diletant.

jasan, a celá naše ekonomika byla nejlepší a pžedstihli jsme západ o 30 let, alespoň to soudruzi tvrdili:-/

V sovětském svazu rostlo obilí jako telegrafní sloupy, ne tak vysoko, ale tak daleko od sebe

a toho kozla soudruzi taky rozdojili

0 0
možnosti
E

editi

2. 12. 2009 18:00
O Kulhánkovi lze jenom říci,

že pro něj není žádné téma svaté, hlavně když do článku může napsat slovo komunista a socialista. Že danému tématu nerozumí je už vedlejší věc. K zemědělství se velmi dobře vyjadřuje doma z postele aniž někdy držel v ruce kravské vemeno.;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti
A

antizelenka

2. 12. 2009 18:57
Re: O Kulhánkovi lze jenom říci,

máš pravdu, v ruce jsem tě nedržel Edito;-D

0 0
možnosti
SN

kuča

2. 12. 2009 17:34
Martine KUlhánku!

     Nesnaže se, prosím ,psát  o  věcech, kterým nerozumíte. Když napíšete takovou volovinu, že u nás je produktivita práce poloviční, než v jiných zemích, tak to jste skutečně pěkně šlápl vedle. Zajiďte se podívat třeba do Polska. Tam ještě orají a sklízí koňmi. Pokud Vám není známo, tak Vám to osvětlím,. Vtip je v tom, že země vsoupivší dříve do EU mají o 5Oˇ% vyšší dotace, než zemědělci naši A přesto křičí. Francouzkská vláda je z nich na prášky. Jak potom chcete konkurovat?

       Při Vašem vzdělání...... zařiďte odbourání dotací v celé EU a uvidíme kdo bude lepší a kdo bude víc křičet............... A vo tom to je!!!;-O;-O;-O

0 0
možnosti
P

pesimista

2. 12. 2009 17:39
Re: Martine KUlhánku!

modří bolševici lžou dne stejně, jak jejich předchůdci v 50.letech

0 0
možnosti
P

pesimista

2. 12. 2009 17:30
Hochu, hochu,

je vidět, že jsi příliš mladý a víš prd o vesnici za bolševiků. V 50.letech za kolektivizace to bylo hustý a nepřálbych to nikomu; výsledkem ovšem byly výstavné venice,kde se členové JZD měli jak prasata v žitě. Dnes na to se slzou v oku vzpomínají.

0 0
možnosti
  • Počet článků 155
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1530x
Zastánce osobní svobody a odpovědnosti za své činy.Mám rád přírodu,sport,knihy,svou ženu a své děti.

Seznam rubrik