Diskuse

Nový článek

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AH

nyny.

8. 1. 2009 15:59
nechápu

Proč by ředitele na pracák nepřijali ? je to zaměstnanec jako každý jiný v nějaké funkci. Přijde-li o zaměstnání z pohledu pracáku je na tom stejně jako dělník, kterému šéfoval, akorát, že podpora se mu vyměří z podstatně vyššího platu.

Co se týče těch ředitelů, už to, že díky oněm odměnám nezbyly peníze na mzdy pro zaměstnance, o něčem svědčí. Ony odměny se totiž vyplácí až když na ně v podniku je.A to, že zřizovatel špitálu dopustil, aby ve správní radě seděli jen zaměstnanci je samo o sobě buď na kriminál nebo na chocholouška.Správní rada by měla být vždy z nezávislých lidí a hlavně z řad zřizovatelů a max.ředitele.Zkrátka bez ohledu na Ratha, což je kapitola sama o sobě, je to bendlova leváí nebo bendlova tupá...co je horší ? Bože čím jsme si tyhle politiky zasloužili ;-(

0 0
možnosti
MF

falm

8. 1. 2009 8:22
Odkude berete "pravdu" pro své tvrzení,

že příslušní ředitelé dělali svou práci dobře?

To co říkáte je jen vágní tvrzení bez důkazů. A řádné oponentury.

Sečteno podrtrženo, A nezávidí B nebo C - ale Vy pouze něco demagogicky tvrdíte.

0 0
možnosti
M

Majklova_proxy

8. 1. 2009 8:49
Re: Odkude berete "pravdu" pro své tvrzení,

Falm... falm... Falmer??

-

Mile falm, jak vis (nebo jak vi Rath...), ze svoji praci dobre (ze byla nemocnice v cervenych? s jinym reditelem uz treba mohla byt na hunte) nedelali?

-

Ja clanek chapu jako zobecneni a potud se autor zadne unahlenosti nedopousti. Ja se hodnotit neodvazuju, protoze situaci ani smlouvy opravdu neznam. Rath ale uz dopredu (z kristalovy koule?) vedel, ze to jsou nejspis zlodeji. Mimo to, pokud jsou je v tomhle pripade odstupne podle smlouvy, pak Rathovo trestni oznameni zustane jen placnutim do vody. Jen aby nezustal uplne zticha, kdyz "zli modri menazeri okradaji delnej lid", aniz by mu dali taky liznout.

0 0
možnosti
P

přezdívka13

8. 1. 2009 8:14
přesné a trefné

R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 155
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1530x
Zastánce osobní svobody a odpovědnosti za své činy.Mám rád přírodu,sport,knihy,svou ženu a své děti.

Seznam rubrik